4-granen bok 6.5%

Brouwerij Jopenbier

Witbier

Met dit karaktervolle bokbier luiden we de herfst in! Aan de traditionele Haarlemse brouwgranen gerst, haver en tarwe is geroosterde roggemout toegevoegd. Ontdek dit smaakvolle bier met geroosterde en fruitige tonen. De gebrande bitterheid doet denken aan pure chocolade gemengd met rood fruit.

Naam

De stadsrecepten van Haarlem verplichtten het gebruik van 3 brouwgranen: gerst, tarwe en haver. In Duitsland waar het bokbier vandaan komt, wordt nog gebrouwen met roggemout. Om die reden hebben wij een combinatie tussen de Duitse en de Haarlemse traditie gezocht.

Andere bieren

Brand Weizen

Brand Weizen: traditioneel, volmout tarwebier, en toch fris in iedere slok. Onder een stevige schuim

Ruys White IPA

Ruys is de achternaam van de grootvader van Jan Adriaenszoon Leeghwater; Symon. Hij hield zich in de

Witte Wolf

Witte Wolff is vernoemd naar de 18e eeuwse schrijfster Betje Wolff. Samen met haar vriendin Aagje De

Wees de eerste persoon die een bericht plaatst.

Laat een bericht achter

You must be logged in to post a comment.