4-granen bok 6.5%
Brouwerij Jopenbier
Witbier

Met dit karaktervolle bokbier luiden we de herfst in! Aan de traditionele Haarlemse brouwgranen gerst, haver en tarwe is geroosterde roggemout toegevoegd. Ontdek dit smaakvolle bier met geroosterde en fruitige tonen. De gebrande bitterheid doet denken aan pure chocolade gemengd met rood fruit.
Naam
De stadsrecepten van Haarlem verplichtten het gebruik van 3 brouwgranen: gerst, tarwe en haver. In Duitsland waar het bokbier vandaan komt, wordt nog gebrouwen met roggemout. Om die reden hebben wij een combinatie tussen de Duitse en de Haarlemse traditie gezocht.
Andere bieren

Blanche de Namur
Blanche de Namur is een troebel, zacht en smeuïg witbier van zeer hoge kwaliteit. Vanaf de eerste s

Hoegaarden
Het traditionele Hoegaarden witbier wordt gebrouwen met bronwater, gerstemout, hop, koriander en Cur

Weizheid
De Beemster staat op de UNESCO lijst van werelderfgoed. Wijsheid komt met de jaren zegt men vaak. Le