4-granen bok 6.5%
Brouwerij Jopenbier
Witbier
![](https://proeflokaalhop.nl/wp-content/uploads/2021/10/4-granenbok-Jopen.jpg)
Met dit karaktervolle bokbier luiden we de herfst in! Aan de traditionele Haarlemse brouwgranen gerst, haver en tarwe is geroosterde roggemout toegevoegd. Ontdek dit smaakvolle bier met geroosterde en fruitige tonen. De gebrande bitterheid doet denken aan pure chocolade gemengd met rood fruit.
Naam
De stadsrecepten van Haarlem verplichtten het gebruik van 3 brouwgranen: gerst, tarwe en haver. In Duitsland waar het bokbier vandaan komt, wordt nog gebrouwen met roggemout. Om die reden hebben wij een combinatie tussen de Duitse en de Haarlemse traditie gezocht.
Andere bieren
![](https://proeflokaalhop.nl/wp-content/themes/WP_theme_hop/img/card-beer.png)
Hoegaarden
Het traditionele Hoegaarden witbier wordt gebrouwen met bronwater, gerstemout, hop, koriander en Cur
![](https://proeflokaalhop.nl/wp-content/themes/WP_theme_hop/img/card-beer.png)
Ruys White IPA
Ruys is de achternaam van de grootvader van Jan Adriaenszoon Leeghwater; Symon. Hij hield zich in de
![](https://proeflokaalhop.nl/wp-content/themes/WP_theme_hop/img/card-beer.png)
Wieckse Witte
Wieckse Witte is een heerlijk sprankelend witbier, gebrouwen volgens Maastrichtse traditie In d